Frånluftsvärmepumpar

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

franluftsvarmepumpar-top

Frånluftsvärmepumpar med energiåtervinning i varje andetag.

Tekniken med frånluftsvärmepumpar går ut på att först ventilera ditt hus och återföra ventilationsluftens värmeenergi för att värma upp varmvattnet och värmesystemet. En frånluftsvärmepump återanvänder alltså gammal förbrukad luft.

franluftsvarmepumparFör dig som vill betala hälften
Med en av våra frånluftsvärmepumpar betalar du bara hälften för uppvärmning och varmvatten, jämfört med en konventionell elpanna med mekanisk frånluftsventilation. Resten är gratis.

NIBE marknadsledande
Den vanligaste, enklaste och mest lönsamma lösningen, enligt dagens byggregler, är att installera en frånluftsvärmepump. Vi är självklart stolta över att det också är vanligast med frånluftsvärmepumpar med märket NIBE. Oavsett om det handlar om nybygge eller att ersätta en frånluftsvärmepump som man redan har.

 

Luftvärmepumpar

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

luftvarmepumpar-topMed en NIBE luftvärmepump blir det mycket billigare att värma upp ditt hem och varmvatten. Du kan sänka uppvärmningskostnaden med upp till 70%, även om den exakta siffran påverkas av ett antal faktorer. Som var du bor, bostadsytan, val av värmepump och om du använder kylfunktion eller inte.

luftvarmepumparDen initiala investeringen är relativt liten eftersom luft/vatten-värmepumpar, till skillnad från bergvärmepumpar, varken kräver borrhål eller slingor i marken. Och investeringen återbetalar sig snabbt tack vare att NIBEs luftvärmepumpar, med sitt stora driftområde, har ovanligt hög verkningsgrad. Nu när energipriserna stiger hela tiden kommer du sannolikt inte att ångra dig. Faktum är att du kommer att kunna glädja dig åt besparingar från första månaden.

Ett annat skäl till att välja en luftvärmepump är att den är så miljövänlig. Eftersom den fungerar genom att uppgradera den naturligt förekommande energin i utomhusluften för att värma upp bostad och varmvatten ger den mycket mindre CO2-utsläpp än något traditionellt fossilbränslebaserat uppvärmningssystem.

Bergvärmepumpar

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

bergvarmepumpar-topMed hjälp av en bergvärmepump kan solenergin som är lagrad i marken användas till att värma upp ditt hem.

bergvarmepumpar

När du installerar en bergvärmepump från NIBE kan du komma att minska energikostnaden med upp till 80%. Orsaken till detta är att bergvärmepumpens främsta energikälla är mark, ytjord eller en intilliggande sjö, och alla dessa energikällor är gratis.

Det andra skälet att välja en bergvärmepump från NIBE är att den är så miljövänlig. Eftersom den fungerar genom att lagra och omvandla solenergin i marken för att värma upp bostad och varmvatten ger den mycket mindre CO2-utsläpp än något traditionellt bränslebaserat uppvärmningssystem.

Passa på att utnyttja ROT-avdrag vid installation av värmepump för bergvärme, jordvärme, sjövärme eller grundvattenvärme.

Inte nog med att en ny värmeanläggning från NIBE kan sänka dina värmekostnader med upp till 80%. Nu får du även 50% rabatt på arbetskostnaden för installationen som kan ge dig denna besparing.

För installation av en värmepump för bergvärme, jordvärme, sjövärme eller grundvattenvärme räknas arbetskostnaden ut genom en schablon framtagen av Skatteverket och Svenska Värmepumpsföreningen.

35% av totalkostnaden (inklusive värmepump, borrning, rör etc) räknas som arbetskostnad.

Värmepumpar

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

berg

Vi utför installation och service av NIBE värmepumpar.

nibe-pumpar

Vi levererar helhetslösningar för jord- ,berg- och sjövärme, där vi ombesörjer grävning, borrning, dykarbeten, elarbeten m.m.

Auktoriserad installatör, SVEP.

Genom att installera en NIBE värmepump kan du minska energikostnaden med upp till 80%. Detta beror på att värmepumpens främsta energikälla (bergvärme, ytjord, grundvatten eller sjövärme från en intilliggande sjö) är gratis.

logo nibe logo

VVS-Butik

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

fm mattssonTOUSE 004037 mindre

vvs-butikI vår butik hittar du utställningar och försäljning av badrumsmiljöer.

Här handlar du även reservdelar, rör och rördelar av alla de slag. Vår kunniga personal ger dig gärna råd och tips.

Håll avlopp, dränering, sanitet m.m. i toppskick! Med underhåll och de rätta produkterna kan du själv hålla efter ditt VVS-system.

Vi erbjuder ett brett utbud av varor från utvalda leverantörer inom VVS och vi erbjuder allt från fullständiga lösningar med de rätta detaljerna till enskilda produkter anpassade för ditt behov.

Bland vårt sortiment hittar du ett brett urval av artiklar inom VVS för allt från hemmafixaren till riktiga proffs. Skulle du mot förmodan sakna någon produkt eller leverantör? Hör bara av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en lösning.

Bland våra leverantörer hittar du:

arrowfmifomacromoranibe

Öppettider

Butik & Kontor
Tel: 0670-132 70

Vardagar 07.00-16.00
Lördagar stängt

Lunch 11.30-12.30

Kontaktuppgifter

Vattudalens Rör AB

Trollövägen 4,
833 35 Strömsund    
Fax: 0670 - 126 57

E-post: info@vattudalensror.se

Kreditvärdighet

aaa