VVS-Tjänster

Skriven av Mattias on . Posted in Allmänna

vvs-tjanster

Vi erbjuder alla slags VVS-installationer till såväl privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Vatten

Vi drar nya rör eller gör ändringar och reparationer i av installationerna inom fastigheten. Vi utför även stambyten samt drar nya kall- och varmvattenrör till kök, badrum eller tvättstuga. Inta vad du behöver hjälp med? Kontakta oss så löser vi dina problem.

Inspiration 9000E handdusch LR

Avlopp

Vi utför läggningar och ändringar, reparationer av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt uppdrag runt spill- och dagvattenledningar utomhus.

Värme

Vi utför värmeinstallationer i samband med nybyggnad, renovering, reparationer och underhåll. Vi installerar, underhåller och reparerar uppvärmningssystem - från panna, värmeväxlare och värmepump till radiatorer, konvektorer och golvvärme.

Sanitet

Vi installerar blandare, wc-stolar, tvättställ, badkar, duschkabiner, duschväggar mm av utvalda leverantörer. Vi har god erfarenhet och kunskap av deras produkter har därför valt att samarbeta med dem.När du anlitar oss kan du räkna med kvalitét.

Service Underhåll och Reparationer

Vänd dig med förtroende till oss så sköter vi din service, underhåll och eventuella reparationer.
Med många av våra kunder har vi en lång och gedigen relation. Ett långvarigt samarbete med våra kunder är ett gott betyg och visar att våra ledord kunskap, service och kvalitet gett resultat.
Samarbete under längre tid leder till god kunskap om fastighetens installationer som gör att service och reparationer kan utföras snabbt och effektivt!

Nyanläggning och Ombyggnad

Vi hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet (VVS). Stora arbeten såväl som små. Vår målsättning är alltid att all installation och service ska utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss.

Öppettider

Butik & Kontor
Tel: 0670-132 70

Vardagar 07.00-16.00
Lördagar stängt

Lunch 11.30-12.30

Kontaktuppgifter

Vattudalens Rör AB

Trollövägen 4,
833 35 Strömsund    
Fax: 0670 - 126 57

E-post: info@vattudalensror.se

Kreditvärdighet

aaa